måndag, mars 25, 2013

Glad Påsk till er alla!

Helgens scrapträff var jätterolig! :) Jag hade sällskap av min vän Sussie vid bordet. Det var så kul att träffas igen! :D Hon bor ju i Alingsås nu. Det blir lite långt att åka dit och hälsa på bara för en fika.

Nåt som var roligt också var att jag vann 2:a pris i en av utmaningarna på söndagen. :D Jag kommer att visa det kortet längre fram.

Jag vill önska er alla 

en Glad Påsk!


Tack till er alla som tittar in och läser mina inlägg

och

stort tack till er som skriver kommentarer i min blogg!

Ha det bra!
kramis Pernilla

onsdag, mars 20, 2013

Grattiskort på beställning

I helgen som kommer är det scrapträff. Va kul det kommer att bli! :) Jag har inte packat ner scrapsakerna till flytten än. Men jag har börjat att packa så smått. Jag kan ju inte packa ner scrapsakerna då jag var tvungen att scrappa. :)

Jag fick en beställning på ett kort i helgen. Beställaren ville ha ett grattiskort till en dam som fyller 72 år.


Damen bor vid Vättern så beställaren ville att jag skulle ta fasta på det. Det fick bli ett kort i blått, vitt och cremefärgat. Jag har målat lite med Promarkers i bakgrunden. Det ska föreställa himmel, sol och hav.


Här är insidan med ännu mer vårkänsla.

Det kommer bli jättekul att gå på scrapträffen. Men jag känner mig stressad inför flytten. Så jag har helt enkelt tagit ledigt från jobbet under påskveckan. Då kan jag packa. Mamma kommer att hjälpa mig lite att packa. Hon är så snäll! :)

Det kommer inte att bli något inlägg här i bloggen från mig på ett tag.

Jag vill önska er alla som kommenterar här i bloggen och alla som läser mina inlägg en riktigt

God och framförallt Glad Påsk!

Tack för besöket!
kramis Pernilla

måndag, mars 11, 2013

Grattis Tyra 4 år

Min systerdotter Tyra fyller 4 år idag. Hipp hipp hurra för Tyra som fyller år idag! Hon leve, hurra hurra hurra hurra! *fanfar*


Jag har använt en stämpel från Bildmålarna. Ramarna är från Spellbinder. Fjärilarna är en Martha Stewart stans. Där finns även blommor och blad och en banderoll med en textstämpel.

Tyra bor i Stockholm och jag åkte inte ner dit i år. Hon hade sitt kalas för släkten i lördags. Barnkalaset är om två veckor.

Ha en bra vecka!
Tack för besöket!
kramis Pernilla

söndag, mars 03, 2013

Bröllopskort på beställning

En arbetskamrat till mig skulle gå på bröllop i helgen. Det var hennes dotter som skulle gifta sig. Min arbetskamrat beställde då ett bröllopskort av mig. Det skulle vara med en ficka för ett presentkort med i kortet. 


Jag har använt papper från Magnolia, tror jag att det var i alla fall. Stämpeln har jag köpt från en tjej på Facebook. Blommorna är köpta lite varstans. Bladpunchen är från Martha Stewart. Där finns bling stenar också.



På insidan en stämpel från Panduro tror jag det är. Jag skrev namnen och datumet på datorn. Där finns en fjäril som är en punch från Martha Stewart.


Så här ser hela kortet utvikt. Fickan till presentkortet är på den delen som ligger ner på bordet.


Här har jag använt dies från Marianne Design, Magnolia och Memory box. Det syns även att jag har blingat swirlen och blomman med stickels.

Paret gifte sig som sagt igår. Jag önskar detta brudpar all lycka!

Ha en skön söndagskväll och en bra vecka som kommer!
Tack för besöket!
kramis Pernilla