söndag, november 25, 2012

Grattis till Åsa!

Vädret är grått och mulet. Vi har haft dagar då solen sken. Men vi har ingen snö. Snön som kom för en tid sedan smälte bort för länge sen. Det är mörkt ute redan vid halv tre på eftermiddagen. 

För att lätta upp  vädret lite så gjorde jag ett kort till min bloggvän Åsa som fyllde år i veckan. :) Grattis än en gång Åsa!


Det blev en motivstämpel från bildmålarna på. Jag har klippt ut fågeln på grenen från ett annat papper.

Nu har jag varit sambo i tre veckor och det känns bara bra. Jag sa till Martin att det känns som om vi alltid har bott ihop. :) ♥

Jag var ju på en julpysselträff förra helgen. Några julkort blev gjorda. Jag kommer att visa dem eftersom här i bloggen.

Ha en fortsatt söndag och en bra vecka som kommer!
Tack för besöket!
kramis Pernilla

torsdag, november 15, 2012

Grattis till Lene!

Här är det sol idag. Det har varit grått och mulet en tid men nu skinert som sagt solen. :) Mycket har hänt sen mitt senaste inlägg. Jag har kastrerat min honkatt Sharon och Martin har flyttat in till mig bl. a. Det är mycket att göra med en flytt också. Tur att han inte har så mycket saker. Nu är det fullt i förråd och skåp. 

Min bloggvän Lene fyllde år i slutet av oktober. Då skickade jag ett kort till henne.



Jag valde att göra ett kort utan motivstämpel. 

Till helgen ska jag på en julpysselträff. Det är vår lokala förening High Coast Scrap som ordnat det hela. Det ska bli så kul! :)

Jag har mindre tid till att scrappa numera. Det känns inte så lockande att dra fram en massa scrapsaker på köksbordet för att kunna scrappa i några timmar och sedan plocka bort allt så att man kan äta middag. Jag har ännu inte börjat med julkorten. :o Jag undrar om jag får några gjorda över huvudtaget. Vi får se.

Ha en trevlig helg!
Tack för besöket!
kram Pernilla