tisdag, mars 30, 2010

Påskgott

Jag har altrat ännu en äggkartong som jag ska ge till en liten kille. Jag har använt mig av stansar till blommorna. Det är "Daisy" och "Retro". Fjädrar finns också där så klart. Jag köpte videkissar från Panduro för flera år sen nu kom de till användning. Rosetten är av bastsnöre. Lite orange små blommor, band och papper från Scraphuset.



Och så fyllde jag kartongen med nåt gott...



Kinderägg!!!


Free Signature Generator

Free Signature Generator

lördag, mars 27, 2010

Altrat från Stora Pysselträffen

På söndagen på Stora Pysselträffen var det en utmaning i altrat. Då gjorde jag denna väska med tillhörande kort.



Jag fick mallen av Lisan. Tack vännen!

Här är en närbild på blommorna.



Jag fick låna en glitterpenna i silver av Sussie. Tack så mycket! Det syns nog inte på bilden. Men det är blingat på blommorna med pennan.

Och till sist det tillhörande kortet ser ni nedan.



Jag vill samtidigt vara med i Lena Js utmaning med denna väska då det är en fjäril på den. Det är ju kriteriet för att kunna vara med i hennes utmaning.


Free Signature Generator

Free Signature Generator

tisdag, mars 23, 2010

Kort från Stora Pysselträffen

För er som inte vet så har jag varit på en Pysselträff i helgen. Det var öppet på lördag kl 10-24 och söndag kl 9-16. Jag var där i stort sätt hela tiden. Det blev många skratt och lite pyssel gjort. Det är så kul att träffa bloggvänner IRL! Jag gjorde tre st kort som jag tänkte visa.

Det första i rosa. Man skulle inspireras av Melodifestivalen. Jag tänkte direkt på Anna Bergendahls stil. Lite oskuldsfullt, ljust hår, tiara o musik. Detta var en snabbutmaning. Man hade en timme på sig.



Alla som var på Pysselträffen fick var sitt nummer när de anmälde sig. På snabbutmaningen drogs nummer ur en skål och det var fina vinster. Kan ni tänka er... jag vann! Jag valde ett pärlpaket med lila och petrolblå pärlor. Jättefina!

När man anmälde sig till träffen kunde man köpa ett scrapkit. Av det så var det en utmaning att göra antingen en LO eller ett kort. Man fick bara använda sig av det som var i påsen. Jag hann med ett kort och en LO. LOn visar jag en annan gång. Kortet kan ni se nedan.



På söndagen var det en utmaning att inspireras av en bild. Det var ett foto på ett rum med full möblering och det gick i färgerna rött, vitt och svart. Jag gjorde ett kort till den utmaningen. Stämpelmotivet har jag fått uppstämplat av en Facebookvän, tror jag i alla fall. Tack snälla Maria!



Hela helgen har varit helt otroligt kul! :) Jag vill säga ett stort TACK till arrangörerna, High Coast Scrap! Vilket jobb ni har lagt ner!

Jag gick ju dit med Sussie och vill säga ett stort TACK för sällskapet!

Free Signature Generator

Free Signature Generator

söndag, mars 21, 2010

Utmaning hos Lena J

Lena J har en utmaning i sin blogg. Man får scrappa vilket alster som helst. Kort, LO eller altrat. Men man måste ha med en eller flera fjärilar på alstren. Man får göra hur många alster man vill och länka till sig i hennes blogg.

Jag valde att altra en äggkartong. Innehållet är inte köpt än. Men jag tänkte mig att köpa 6 par sockor till min systerdotter Tyra och ge bort den till påsk.




Jag har använt mig av utstansade blommor, utstansad fjäril, fjädrar, videkissar, bastsnöre och små orange blommor.




Här ser ni kartongen ovanifrån. Nu syns fjärilen tydligt.

Det är en stor Pysselträff här i stan i helgen. Jag har så klart varit där idag! :) Öppettiderna är lördag kl 10-24 och söndag kl 9-16. Vi, Sussie och jag, var där redan innan de öppnade och stannade till 23.30. Jag hann med 4 st utmaningar. De visar jag lite senare i veckan i bloggen. Idag fortsätter alltså pysseläventyret. Det ska bli sååååå kul! =)

Free Signature Generator

Free Signature Generator

tisdag, mars 16, 2010

Receptswap februari

Vi har ju en receptswap där vi gör receptkort och byter korten med varandra. Nu har vi fått korten från i februari. Här kommer de.

Jag börjar med mitt kort.



Här är Lisans kort.



Sen kommer Hillevis kort.



Camillas kort.



Och till sist Pernilla Ms kort.




Visst är de fina! Goda recept är det på dem också!

Om det är någon av er som läser detta som vill vara med i vår receptswap så går det bra. Det är bara att maila till mig. Adressen är denna:

pernillaxandersson@hotmail.com

Vi är nu 5 st och kan vara högst 8 st. Så tre st får plats i vårt gäng.


Free Signature Generator

Free Signature Generator

torsdag, mars 11, 2010

Grattis Tyra 1 år!





Jag säger grattis till min systerdotter Tyra som fyller 1 år idag!!! Hon leve, hipp hipp hurra hurra hurra!

Free Signature Generator

Free Signature Generator

måndag, mars 08, 2010

Girlpower



Jag vill gratta min kompis Åsa som fyller år idag! Hon leve, hipp hipp hurra hurra hurra! *trumvirvel*

Här har jag använt en stämpel "Syren" från Stämpelboden och Grattis-stämpeln är från Reprint. Blommorna har jag stansat ut med Retro stansen. Swirlarna är embossat med färgen cocao (choklad). Fjärilen har jag fått av en vän. TACK vännen! Den har fått lite silver stickles på vingarna.




Här ser ni insidan. Även här har jag använt mig av en stämpel från Stämpelboden. Grattis-stämpeln är från Inkido, tror jag. Jag fick den uppstämplad på senaste scrapträffen i mars. De lila tvärgående banden är Tape Writer Strips. De ska kunna användas till en liten maskin som man kan stansa ut namn eller ord med. Men jag har ingen sån maskin. Jag köpte dessa på scraploppis på senaste scrapträffen för en tia för att kunna använda som dekoration. I paketet fanns färgerna guld, silver och vinröd också. Ett fynd tycker jag!



Jag vill även passa på att gratta alla kvinnor på Internationella Kvinnodagen! You go girls!!! :)

Free Signature Generator

Free Signature Generator

lördag, mars 06, 2010

Min vinst

Lena BE hade en utmaning i sin blogg under februari. Man skulle göra ett eller flera alster och använda färgerna gult, orange och grönt. Snacka om att få vårkänslor av dessa färger! Det var en jättekul utmaning!!! :) Ännu roligare blev det när jag vann 4:e pris! TACK ja tusen tusen tack Lena BE för att du ordnade denna tävling!!! Ett JÄTTESTORT TACK för vinsten.



Här ovan ser ni vinsten. Det är en massa blommor, blad och band!



Och så fick jag denna jättefina tag av Lena BE!

TACK än en gång!



Free Signature Generator

Free Signature Generator

torsdag, mars 04, 2010

En glädjens vecka trots allt

Hej på er allihopa!

Nu var det länge sen jag lade in ett nytt inlägg. Ni förstår jag har varit sjuk i en vecka. Ja, nu igen! Suck! Jag blev jättehes och kunde knappt prata. Och så var det helt slut på mig. När hesheten gav med sig ja då hostade jag tills jag kräktes. Fy! Idag var första dagen på jobbet denna vecka. Jag känner mig liksom bättre och hoppas att jag inte blir förkyld på länge.

Jag har ju fått post igen!!! Det är ju såååå himla kul och jag blev ju såååå oerhört glad!!! Ni ser bilden här nedan.



En jättevacker ask har jag fått av Lena J!!! Visst är den fin! Och jag är så himla glad för den!!! :) Tusen tusen tusen tack Lena!

Inte nog med det.... jag vann 4:e pris i Lena BEs färgutmaning!!! Jipppiiiiie!!! Nu är denna vecka en glädjevecka med! TACK ja tusen tusen tack Lena BE!!

Free Signature Generator

Free Signature Generator