måndag, augusti 31, 2009

Tack Linda!!!

Idag damp det ner ännu ett födelsedagskort i brevlådan! :D Detta kort är från Scraplinda. Jag blev jätteglad för detta snygga kort!!! :D TACK snälla och rara Linda!!!



Här ser ni hur kortet ser ut på framsidan.



Man drar ut en tag inuti kortet. Det sitter fast med ett band inne i kortstommen. Här har jag dragit ut själva tagen. Läckert kort va!

TACK än en gång Linda!


Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

söndag, augusti 30, 2009

Dagen efter , kvällen före...



Ja, nu har jag då fyllt år. Det var en helt sagolikt kul dag! Massor av presenter har jag fått. Och även många vackra blommbuketter och många fantastiska kort!
Det kom vänner, släkt och arbetskamrater. Lena BE ringde till mig och vi pratade en stund i telefonen. Det var superduperkul!!! :D TACK för telefonsamtalet!

Jag fick pengar, några flaskor vin och ett set med 2 st skärbrädor och en kökshanduk. Av syrran och hennes familj fick jag en micro. Av brorsan och hans familj fick jag en ansiktsbehandling. Massor av blommor, både krukväxter och snittblommor fick jag också. Av mor och far fick jag pengar att göra/köpa något roligt för. Mamma sa: "OBS! Detta ska EJ gå till räkningar!" mycket bestämt. Jag får se vad jag hittar på med dem. Jag fick även 4 st kaffemuggar och 4 st assietter till. Min gamla barndomsvän Scrapkia kom också. Av henne fick jag stämplar, pins och brads. Precis sådana stämplar som jag gått och tittat på men inte inhandlat. Snacka om tankeöverföring! Jag fick även detta kort nedan som jag bara måste visa. Det är ju sååååå vackert!!!






Här är kortets framsida. I utskärningen skymtar en tag fram.



Och här ser ni tagens framsida. Hur vacker som helst!





Taggens baksida. Man kan vika upp en del av bakdelen och då får man ett bokmärke! Inte bara snyggt utan fiffigt också!!!! TACK så jättemycket Kicki!!!!

Jo, jag hade ju party på kvällen med mina mysiga och goa vänner! Superkul att ni alla ville komma! Vi hade jättekul!!!!


Jag vill tacka alla så hjärtligt för att ni förgyllde min 40-årsdag! Tusen, tusen tusen TACK allihop!!!!

Så till sist vill jag tacka för alla goa kommentarer av er där ute i cyberspace!!!! Vad vore livet utan er? Alldeles för trist tycker jag. TACK SÅ HJÄRTLIGT ALLA ni som har varit med i min blogcandy och som lämnat så goa och fina födelsedagshälsningar!!!


Ha det bäst!!!

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

fredag, augusti 28, 2009

TACK snälla Lena!!!

Titta vad vilket läckert kort jag har fått av Lena BE!!! I lila och grönt - mina favoritfärger och allt!!! Och så många blommor!!! Jag älskar blommor! TACK ja tusen tusen TACK Lena!!!



Här ser ni att hon har gjort papperet själv. Jättefina stämpelmotiv Lena!




Och så insidan av kortet. Ännu mer blommor!!!




Jag fick även dessa stämpelmotiv. Perfekt för nyår!

TACK så hjärtligt Lena!!! Lena var ju min första bloggvän och har en speciell plats i mitt hjärta. Hon har troget stannat kvar och kommenterar i min blogg ofta. TACK för att du är min vän!!!!


Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

torsdag, augusti 27, 2009

Kolla, kolla,kolla...

Jag har fått denna underbara väska av Lene och Inger! De är ju för rara och goa!!!! Vad glad jag blev!!! :D Tack så hemskt mycket!!!!!! Ja tusen tusen tack till er båda!





Den är ju helt makalöst vacker! Tack än en gång!

Många kramar till er båda sänder jag er!!!





Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

måndag, augusti 24, 2009

Gissa vad jag har fått!

Jag har fått detta fantastiskt vackra födelsedagskort av Lena! Tusen, tusen , tusen TACK för detta underbara kort!!! Du är så snäll och go som ger mig det!




På första bilden till vänster ser ni framsidan av kortet med alla vackra detaljer. Sen i mitten är insidan av kortet med en tag från avsändaren. Och till sist baksidan. Hur snyggt som helst!!!

Gå nu in på Lenas blogg och se allt underbart hon skapar!!!

Ha det bäst!


Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

fredag, augusti 21, 2009

Swapkort juni/juli

Se vad vackra swapkort vi gjorde i sommar!!! Då hade vi temat EFTERRÄTTER. TACK alla för de jättesnygga korten!!! Det ska bli smaskens att prova dessa recept!




Längst upp till vänster har vi Lena BEs Jordgubbsviss och Vaniljparfait. Bredvid, längst upp till höger, finns Pernillas Créme Caramel. Undre raden till vänster finns Karinas Solbackarutor och längst ner till höger Lenes Persikor med marängtäcke.



Här har vi längst till höger Lenas Rabarerpaj. Sen kommer Lisans Pannacotta med vit choklad. Och längst ut ser ni Sussies Honungsäpplen.




Tills ist mitt eget kort på Mangoglass. Det är ett så kallat Explosions kort. Beskrivning hittar ni HÄR!

Mumsfiflibaba!!!



Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

måndag, augusti 17, 2009

Mina 3 första KAOSawarder är klara!




För ett tag sen fick jag denna kreativa KAOS award av Karina. Det tog lite tid innan jag gjorde mina första tre awarder. Men här är de utan inbördes ordning.


Till Lena BE!




Du är min första bloggvän och har en speciell plats i mitt hjärta. Dina kommentarer värmer alltid. Tack för att DU finns!



Till Lene!



Dina alster är fantasifulla och kreativa. Du har blivit en god vän genom bloggandet. Tack för att DU finns!



Till Karina!



Du har blivit en god vän genom bloggandet. Dina alster är nyskapande och kreativa. Tack för att DU finns!


Nu kan ni gå in och titta på vad dessa kreativa tjejer hittar på!


Lite info om KAOS:

KAOSens skapare är ingen mindre än Yoli. KAOS är (Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)
En levande logga som sänds till någon man uppskattar.
Men istället för att ha den digitalt, så skapar man
riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.
Den som får, ska i sin tur skicka vidare
egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.
Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.
Och på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med.
Varje KAOS-award innehåller:
Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje.
Skaparens eget namn.
Storlek: 10x15cm
Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden
och blogga om den också.
På så vis blir ju awarden ett digitalt minne,
men också något man kan fysiskt spara och titta på.
I bloggen utser man också nästkommande
TRE KAOS-vinnare.
Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden,
eller bara lämna länk till dem
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

söndag, augusti 16, 2009

Kofta och sockar



Varje måndag och fredag leder jag en pysselgrupp på jobbet. Det ingår i mina arbetsuppgifter. I våras började jag på en kofta som jag nu har stickat klart. Jag stickade även sockor till denna.

Det är i storlek 6 mån som Tyra ska få. Hon är och hälsar på här just nu. De bor hos mormor och morfar. Jag hoppas att hon kan ha den och att hon använder den. Tyra har nu hunnit bli 5 månader. Tänk vad tiden flyger iväg!




Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

onsdag, augusti 12, 2009

Smyckeask med Tingeling!





Jag tyckte det var så kul att göra små smyckesaskar så jag gjorde en till. Här har jag använt Tingeling som förgrundsfigur. Henne stämplade jag på ett rosa cardstock. Blommor och blad från Prima. Papperet är från Trés Jolie och så har jag använt cardstock till stommen förståss. Stämpeln inne i asken är från Inkido. På vänstra sidan under locket kan man skriva en liten hälsning.


Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

tisdag, augusti 11, 2009

Och vinnaren är...

TACK så hjärtligt alla ni som var med i min blogcandy!!! :D Ni är så goa och era kommentarer värmer! Jag önskar jag kunde skicka nåt till alla, men men, det kan bara finnas en vinnare. :(





Som ni ser så ville inte Chiqita dra vinnaren. *fniss, fniss*




Så istället fick jag dra en lott!


Och vinnaren är......

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- trumvirvel!--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Nu är det spännande!------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Håll tummarna nu!-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------









LINDA HORN!



som skrev:

Linda Horn sa...
Grattis i förskott!! Klart man vill vara med i din utlottnign!! Jag är redan följare, och jag har nu länkat till dig i min högerspalt, så jag tar tre lotter och hoppas på födelsedagstur!! (Jag fyller i början av september, vore ju superkul att vinna en "present"!!)

den 3 augusti 2009 10:08



STORT GRATTIS till dig Linda!



Jag har också beslutat att ge bort ett tröstpris och det blir en hemlig gåva till



DARIA!



GRATTIS TILL DIG DARIA!


Maila mig era adresser till

pernillaxandersson@hotmail.com

innan måndagen den 17/8 så kommer era paket med Posten!

Har ni inte hört av er innan dess utser jag andra vinnare!




STORT GRATTIS TJEJER!

TACK än en gång alla som var med!

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Var med i min födelsedagscandy! - CLOSED! -

Kom och va med i min födelsedagscandy! Klicka på rubriken så hamnar ni där!




Pågår t.o.m den 10/8 kl 23:59


MIN FÖDELSEDAGSCANDY ÄR NU STÄNGD!!! VINNAREN LOTTAS DEN 11 AUGUSTI!

TACK, ja tusen tusen tack alla ni som ville vara med i min blogcandy!


Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

onsdag, augusti 05, 2009

En till KAOSaward!!!!!

Jag fått en till KAOSaward!!! Denna gång av min vän Lena BE! Hon var min allra första blogvän och det betyder oerhört mycket att få den av just henne!!! Jag bugar och niger! TACK så hjärtligt, gumman!




Motiveringen lyder:

Du var den första blogvän som jag fick och du har troget funnits vid min sida.
Du är en väldigt god och trofast vän som har en speciell plats i mitt hjärta.
Du är mycket kreativ och skapar av hjärtans lust,
jättefint blir det alltid både dina alster inom scrapbookingen och dina smycken.
Jag är så glad att jag fick lära känna dig och får ha dig som vän.
Massor med kramar från Lena


Den är så superfin!!! I mina favoritfärger också! Kan det bli bättre? 2 st KAOSar på 2 dar! Nu har jag det jag gör! TACK än en gång!

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

måndag, augusti 03, 2009

Jag har fått en KAOSaward!!!

Denna KAOSaward har jag fått av Karina! Tusen, tusen TACK snälla, söta och rara du!!! Jag blev så oerhört lycklig för denna!!! Gulledej!!!!!

Motiveringen lyder:

Denna Kaos ger jag inte enbart för hennes papperspyssel utan även för hennes smycke skapande. Hon är en vän som alltid finns där.




Visst är den läcker?!
.

Lite info om KAOS:

KAOSens skapare är ingen mindre än YoliKAOS är (Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)
En levande logga som sänds till någon man uppskattar.
Men istället för att ha den digitalt, så skapar man
riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.
Den som får, ska i sin tur skicka vidare
egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.
Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.
Och på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med.
Varje KAOS-award innehåller:
Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje.
Skaparens eget namn.
Storlek: 10x15cm
Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden
och blogga om den också.
På så vis blir ju awarden ett digitalt minne,
men också något man kan fysiskt spara och titta på.
I bloggen utser man också nästkommande
TRE KAOS-vinnare.
Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden,
eller bara lämna länk till dem

TACK så hjärtligt än en gång!

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Min födelsedagscandy!

Jag är så tacksam och jag blir så oerhört glad :D för era kommentarer! :)))) Som ni ser lite högre upp på sidan så fyller jag snart år. Det vill jag fira med er alla goa vänner! Därför ordnar jag nu en födelsedagscandy!!!




Blogcandyn innehåller detta:

röda bokstavsthickers, stora och små bokstäver

ett cupcakealbum från Maya Road

2 små böcker med citat om mammor respektive pappor

vintagebilder

lite guld och silver bling

band med prickar i olika färger enligt bild

2 st stämplar

stickers med baktema

Om den som vinner vill så kan jag även skicka med lite recept på cupcakes till albumet.


Kriterierna är enkla.

1. Skriv en kommentar under detta inlägg.

2. Länka till mig i din blogg och använd bilden ovan.

3. Anmäl dig som Follower av min blogg. Om du redan är det så skriv det.

Varje kriterie ger en lott och du kan alltså få sammanlagt 3 st lotter om du följer dem.

Du har till den 10 augusti på dig. Den 11 augusti drar jag vinnaren i candyn.

Lycka till!


Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

lördag, augusti 01, 2009

Fler awarder!

Jag har fått dessa awarder av LenA! TACK så hjärtligt för dessa!




Här är reglerna för den andra awarden:
1. Vinnaren sätter loggan på sin blogg.
2. Länka till personen som utmärkelsen kom från.
3. Nominera minst sju andra bloggar
4. Länka till dessa bloggar i din blogg
5. Lämna ett meddelande till personerna på deras bloggar.

Nu måste jag ju skicka dem vidare och jag ger dem till dessa 7 personer:


Camilla "Camillas kreativa kort"
Inger "Scrapping med Inger"
Karina "Creawitch"
Cajsa "Cajsas Scrap"
Elisabeth "Bettans Pysselblogg"
Mia "Scrapmi@"
Ann "Annes Scrapperi"

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Tack för kattvakten Malin!

När jag var på dopet var Malin, en arbetskompis till mig, kattvakt åt Chiqita. Hon är så himla söt och god! Jag köpte en present och så får hon detta kort av mig.






På fliken som ligger på bordet har jag limmat fast bågar av papper som man kan lägga pengar inunder.


TACK ja tusen tusen tack söta, goa och snälla Malin!


Glitter Text Generator

Glitter Text Generator